OUR BENEFITS

Miért válasszon minket

A DP Technologies Kft. 2019-ben alakult. Célunk a magyarországi és a környező országokban működő vállalkozások megismertetése a legújabb technológiai vívmányokkal és azok hasznosságával.
Az előkészítéstől a jelölésen át a végellenőrzésig minden feladatra magas színvonalú és költségtakarékos, az autóipar, a fegyvergyártás, a repüléstechnika és a gyógyszergyártás rendkívül magas követelményeinek is tökéletesen megfelelő megoldásokat telepítettünk és tudunk bárkinek ajánlani. Beszállítóink csúcstechnológiájú berendezései nem csak elérhető beszerzési árukkal tűnnek ki a piacon, hanem rendkívül alacsony, a legtöbb esetben gyakorlatilag nulla karbantartási és kellékanyag költségükkel.
Cégünk munkatársai együttesen több mint száz évnyi tapasztalattal rendelkeznek jelöléstechnika és automatizálás terén. Ennek elismeréseként a legnagyobb Magyarországon is jelen lévő multinacionális vállalatoktól kezdve a kezdő „garázsvállalkozásokig” már számos cég lépett partnereink közé. Reméljük, Önnel, aki ezen sorokat olvassa, hamarosan szintén személyesen is megismerkedhetünk.

Az Ipar 4.0 minden követelményének megfelelő 21. századi csúcstechnológiák
Minimális üzemeltetési költség, minimalizált karbantartási- és kellékanyag költségek
Élethosszig tartó támogatás, mindössze a termék sorozatszámát kell ismerni
Magasan képzett, kiválóan felkészült csapat, óriási szakmai tapasztalattal
Megbízható stabil beszállítók, rövid szállítási határidőkkel
Mi az automatizált rendszert igazítjuk a megrendelőink kívánságaihoz, nem a megrendelőt kérjük elképzelései módosítására

Van egy izgalmas projektje?

This helps ensure quality, schedule and that we’re all working toward same goal