Speciális lézerrendszerek

A CMS Laser speciális lézermegoldások széles skáláját kínálja több iparág számára. Ezek a rendszerek szabványos kialakításúak, amelyek egy adott célt szolgálnak, és az Ön egyedi igényeihez igazodva módosíthatók.

Akár jelölni, vágni, fúrni vagy hegeszteni kell, a CMS rendelkezik a megfelelő szakértelemmel ahhoz, hogy elképzeléseit megvalósítsa. Mérnökeink az út minden egyes lépésénél Önnel együtt dolgoznak, hogy kulcsrakész megoldást nyújtsanak, amelyet az Ön gyártási folyamatához építettek, nem pedig átalakítottak.

  • Folyamatos vagy rögzített alkatrész-feldolgozás
  • Gépi látással támogatott lézeres megmunkálás
  • Nagy pontosságú többtengelyes lézervezérlés

Automatizálás, amire számíthat

A lézeres anyagmegmunkálási alkalmazások széles skálájára vonatkozó élvonalbeli megoldások tervezésében és kivitelezésében alkalmazott innovatív megközelítésünkkel hírnevet szereztünk. Átfogó szolgáltatásaink közé tartozik a lézerautomatizálás és a robotizált alkatrészkezelés, valamint a látás- és hitelesítési technológiák.

Az Önre szabott megoldások

A világ legteljesebb és legjobban illeszkedő lézeres jelölő-, vágó-, fúró- vagy hegesztőrendszerét tudjuk létrehozni a piacon kapható bármely lézerrel. Kulcsrakész, termelési környezetre kész, amelyet professzionális helyszíni szervizmérnökök csapata támogat.

Lézergépek az optimális gyártási teljesítményért

A CMS Lasernél megértjük, hogy minden gyártási alkalmazás egyedi. Ezért kínálunk átfogó lézergép-kínálatot a lézeres jelöléshez, vágáshoz, fúráshoz, hegesztéshez és még sok máshoz. Bár gyakran a legújabb kereskedelmi lézertechnológiát használjuk, ügyfeleinkkel együttműködve egyedi megoldásokat is tervezünk és szállítunk az egyedi igényekre szabottan. Célunk, hogy segítsünk Önnek optimális gyártási sebességet elérni és a legkorszerűbb lézerrendszerekkel maximalizálni a megtérülését.